Terveellisempi taskuruoka.
Täytä millä täytät – ja nauti!

Street foodkin voi olla terveellistä ja vastuullisesti tuotettua. Pita Factoryn pitaleivät ovat kotimaisesta viljasta valmistettuja ja laadukkaita kädestä syötäviä, joilla nälän saa tyydytettyä hyvällä omallatunnolla. Taitomme tehdä parhaita pitaleipiä perustuu korkealaatuisiin raaka-aineisiin ja huippuunsa hiottuihin resepteihin. Maukkaat leipomuksemme syntyvät artesaanihengessä ja vastuullisuutta vaalien. Olemme rennon ja aidosti hyvää tekevän ruokakulttuurin asialla.

Tuotteet

Vehnää, kauraa tai ruista. Valitse makuusi sopiva
pitaleipä ja loihdi maittava ateria
käden käänteessä.

Reseptit

Tarina

Pitaleipä vie makumatkalle Lähi-Itään ja Välimeren alueelle. Kyseessä on yksi kansainvälisen ruokakulttuurin vanhimmista käsin syötävistä antimista: tiettävästi ohuita vehnästä leivottuja ja hiivalla kohotettuja leipäsiä on valmistettu jo tuhansia vuosia sitten Mesopotamiassa.

Korkeassa lämmössä pulleiksi taskuiksi kohoavat makupalat ovat aikojen saatossa matkanneet kaikkialle maailmaan ja löytäneet paikkansa myös Pohjolassa. Pitaleipä toimii aterian lisukkeena vaikkapa meze-lautasella tai tarjoaa pehmeän kuoren monenlaisille täytteille aina nyhtöpossusta vöneriin – vain mielikuvitus on herkuttelijan rajana. Täytetty pitaleipä on mitä mainiointa pikaruokaa, eikä sen nauttiminen vaadi ruokailuvälineitä tai pöytää.

Lue lisää

Taskuleipien aatelia, puhtaasti kotimaista

Pita Factoryn pitaleivät vievät nälän mennessään ilman omantunnontuskia.  Käytämme tuotteissamme ainoastaan korkealaatuisia raaka-aineita ja arvostamme työssämme perinteitä. Rakastetun vehnäpitaleipämme kuohkea rakenne ja mehevä maku perustuvat vanhaan reseptiin, joka on lähtöisin yrityksen israelilaisilta perustajilta. Vaikka Pita Factoryn omistuspohja on vaihtunut 2000-luvun alkupuolen jälkeen, tuotteen ainesosien suhde on pysynyt lähestulkoon samana aina tähän päivään asti. Tuotetrioomme kuuluvat vehnäisen pitaleivän lisäksi, maailman ensimmäinen ja ainoa ruispitaleipä sekä uutuutena kaurapitaleipä.

Leipomossamme Jokiosilla, kantahämäläisen maalaismaiseman sydämessä, valmistuvat sataprosenttisesti kotimaiset välipalatuotteet, jotka toimitetaan kaupoille tuoreina ja pakattuina. Pita Factory tekee oman tuoteperheen ohella alihankintatyötä usealle kotimaiselle laatutoimijalle.

Olemme kuuluneet Fodelia-konserniin vuodesta 2020 alkaen ja rakennamme yhdessä taitavien työntekijöidemme kanssa suomalaisen elintarviketeollisuuden menestystarinaa. Puhdas, paikallinen sekä vastuullisesti tuotettu ruoka on ilo ja ylpeytemme.   

Puhdas, paikallinen sekä vastuullisesti tuotettu ruoka on ilo ja ylpeytemme. Pita Factoryn leipomossa Jokioisilla arvostetaan käsillä tekemisen taitoa ja viihdytään mukavassa työyhteisössä.

    Lähetä meille viestiä!