Täyden palvelun lukkoliike 24/7

Lukitus- ja turvallisuusalan palveluja jo yli 30 vuoden ajan!

Kemin Lukkopalvelu
Rovaniemen Lukkopalvelu
Tornion Lukituspalvelu

Meri-Lapin Lukituspalvelu Oy

Täältä tavoitat Meri-Lapin Lukituspalvelun toimipaikat Rovaniemellä, Kemissä ja Torniossa. Meiltä saat turvallisuustuotteet perinteisestä lukituksesta aina moderneihin turvajärjestelmiin ”avaimet käteen” -palveluna suunnittelusta asennukseen, ylläpitoon ja huoltoon!

Lukituksen rinnalla valikoimiimme kuuluvat mm. kiinteistöjen kulun- ja pääsynhallinta, kulunvalvonta  sekä rikosilmoitin-, palonsulku-, palovaroitin- ja murtosuojauksen järjestelmät. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset tahot kuin taloyhtiöt, liike- ja kauppakeskukset, julkiset kohteet ja kaikenkokoiset yritykset – turvallisuus kuuluu kaikille!

Meiltä saatte vuosikymmenten kokemuksella juuri teille räätälöidyn varman, käyttäjäystävällisen ja ekologisen turvasuojaratkaisun!

Sen teemme, minkä lupaamme!

Tuotteet

Laajan ja monipuolisen kokemuksemme ansiosta pystymme valitsemaan kohteille juuri sopivat lukitus-ja turvallisuusratkaisut laadusta tinkimättä!

Valikoimiimme kuuluvat mm. mekaaniset ja sähköiset lukitusjärjestelmät, rikosilmoitin- ja kulunvalvontajärjestelmät, palonsulku- ja palovaroitinjärjestelmät sekä tallentavat kameravalvontajärjestelmät.

Palvelut

Meiltä saatte kattavat turvasuojauspalvelut kaikenkokoisiin kohteisiin! Palveluvalikoimaamme kuuluvat esim. turvakartoitukset, suunnittelu- ja konsultointipalvelut, avain- ja lukostonhallinta- sekä laitteistojen asennus-, huolto- ja ylläpitopalvelut.

Ota yhteyttä